Paard in Lymfeland organiseert inspirerende lezingen en cursussen die gericht zijn op de verbetering van de gezondheid en het welzijn van jouw paard, waarbij het lymfesysteem een essentiële rol speelt.

MIDDAG Lezing lymfesysteem van het paard en demo lymfepoetsen

Het lymfesysteem speelt een belangrijke rol in de algehele gezondheid van je paard. Heeft jouw paard bijvoorbeeld last van mok, stalbenen, peesproblemen, einschuss, gallen, verwondingen of huidproblemen aan de benen? Dan is er een grote kans dat er een probleem zit in de lymfebanen. Afvalstoffen kunnen onmogelijk meer optimaal afgevoerd worden. Het lymfesysteem zorgt ervoor dat de hele weerstand stijgt, genezing en vernieuwing verbetert en het belangrijkste van alles is dat alle schadelijke afvalstoffen in het lichaam veilig worden afgevoerd. Maar hoe werkt dit lymfesysteem eigenlijk?

WAT GAAN WE DOEN?
Tijdens de lezing zal er uitleg worden gegeven en in worden gegaan op de volgende vragen: Hoe werkt dit systeem eigenlijk en wat voor een invloed hebben onze handelingen op het lymfesysteem? Wat kunnen we doen om de werking te verbeteren en te stimuleren? Na het theorie gedeelte zal ik met behulp van één van onze eigen paarden laten zien hoe je in de dagelijkse verzorging het lymfesysteem kunt ondersteunen door middel van Lymfe-poetsen. Gezond en ontspannen voor je paard! EN voor jezelf!

CLAIRE SCHROIJEN

Als oprichtster van Paard in Lymfeland ondersteun ik paarden o.a. met behulp van MLD Therapie, hoefverzorging, huidverzorging, bewegingstherapie, lymfepoetsen en indien nodig compressietherapie.
Mijn passie ligt in het bewust maken van paardenliefhebbers omtrent het ingenieuze lymfesysteem van het paard.

Daarnaast inspireer ik graag mensen met de spelregels van het leven, om mensen liefdevol te kietelen en van het leven één groot feest te maken.
scrappily NIEUW! Tijdens deze middag nemen we ook een kijkje in de Germaanse Geneeskunde met het oog op het lymfesysteem en onderliggende conflicten

how to by cytotec online DATUM: Zondag 9 Juli 2023

AANVANG: 13u

PROGRAMMA: 13.30u – 16.00u

LOCATIE:  Geusert 5T 6093 NR Heythuysen

INVESTERING Je investering voor deze middag is € 55,- excl. btw (voor je naar huis gaat ontvang je DE lymfe poetskaart zodat je thuis direct aan de slag kunt met de kennis die je hebt opgedaan)..

  • Doelgroep: paardenliefhebbers, paardentrainers, paardeneigenaren, paardentherapeuten
  • Beperkt aantal plaatsen, VOL = VOL
  • Aanmelden: via email  info@paard-in-lymfeland.nl
Dagcursus: Het ingenieuze lymfesysteem van het paard

Deze dag verzorgd door Claire Schroijen is bedoeld voor iedere paardenliefhebber die meer eigen verantwoordelijkheid wilt en durft te gaan nemen in de gezondheid van zijn of haar paard. In de algehele gezondheid van je paard speelt het ingenieuze lymfesysteem een hele belangrijke rol. Hierin ligt het hart van deze dag. Daarbij heb JIJ werkelijk echt alles voor je paard over, je bent zelfs bereid om een nieuwe mindset te maken! Eentje vol van vertrouwen, waarin jij steeds meer en meer je eigen gevoel durft te volgen. En dit is precies waar jouw paard behoefte aan heeft en heel gelukkig van wordt! De tijd van twijfelen is nu echt voorbij.

Iets voor jou: Deze dag is er voor iedereen die geïnteresseerd is in gezondheid van het paard. En zeker ook interessant voor paardenliefhebbers die geïnteresseerd zijn in de werking van het lymfesysteem maar nog twijfelen of ze MLD (manuele lymfedrainage) therapeut willen worden. Ben jij gewoon nieuwsgierig, zonder dat je direct een paarden lymfe therapeut wil worden maar wil jij wel je eigen paard kunnen ondersteunen? Wees dan welkom, dan ben je hier precies aan het goede adres.

Wat gaan we doen: leert deze dag hoe dit lymfesysteem werkt, waar je op moet letten en welke randvoorwaarden belangrijk zijn. En natuurlijk ontvang je tools hoe jij er voor kunt zorgen dat dit intelligente systeem zo optimaal mogelijk zijn werk kan (blijven) doen. Een leuke, leerzame & inspirerende dag voor iedere paardenliefhebber en dit alles in simpele jip en janneke taal!

Datum: nader te bepalen

Georganiseerd door: VOEL JIJ EEN JA, ik wil dit wel organiseren, neem dan contact met me op

Programma: 10.00– 16.00

Locatie: 

Kosten:

Maximaal aantal deelnemers:

Extra:

Aanmelden