Equicrown Active

€99.00

  • Rits aan de zijkant: eenvoudige sluiting
  • Anatomische pasvorm: flexibele zone kogelgebied
  • Gelijkmatige drukverloop voor optimale compressie

Korting bij bestelling van een set: €189,- ipv €198,-

Gojō Beschrijving

Vanwege de anatomische vorm, wordt de flexibele zone in het kogelgebied en het ademende materiaal optimaal gewaarborgd. De exact gedefinieerde druk zorgt voor een optimale compressie en een aangenaam massage-effect. Deze compressiebandage is zeer geschikt voor zowel preventieve als begeleidende therapie.

Aurich Materiaal

EquiCrown compressieverbanden zijn zogenaamde plat geweven drukverbanden (met naad). Deze zijn gemaakt van een duurzame, maar toch zachte stof met een aangenaam draagcomfort voor het paard. De dubbele gevlochten elastische textieldraden (Lycra) zorgen voor een optimaal rekvermogen van het verband, waardoor de bewegingsvrijheid van het paard in tact blijft. Deze plat geweven bandages zijn, in tegenstelling tot rond geweven bandages (zonder naad), anatomisch correct, zodat ze kunnen worden aangepast aan de daadwerkelijke vorm van het been van het paard. Deze perfecte pasvorm en compressiedruk zorgt voor exact de juiste drukverdeling, zelfs bij een extreme zwelling van de benen. Door de grove mazen van de EquiCrown geweven drukverbanden zijn ze lucht- en vocht doorlatend.

Details materiaal: EquiCrown active: 80 % Polyamid, 20 % Elasthan

yonder Productie / levertijd: 

Na betaling van de bestelling wordt de bestelling verzonden vanuit het hoofdkantoor in Duitsland. Men moet rekening houden met een levertijd van circa 5 werkdagen.

cheap prednisone 20mg Bestellen / advies:

Neem contact met mij op via onderstaande button voor advies en begeleiding bij aanmeten en om te bestellen.