EquiCrown Fit zilver op een paardenbeen van kunststof

Equicrown FIT Silver

120.00

  • Antibacteriële werking
  • Vermindering van bacteriegroei
  • Rij met haaksluiting aan de zijkant
  • Flexibele zone rond de kogel

Korting bij bestelling van een set: €228,- ipv €240,-

Bidhūna Beschrijving

De EquiCrown Fit Silver is gemaakt met behulp van zilvergarens, deze helpen tegen bacteriën zoals de staphylococcus aureus (Etterbacterie). Hierdoor is de EquiCrown Fit Silver compressiebandage zeer goed in te zetten bij huidbeschadigingen, paarden met een gevoelige huid en ter voorkoming van Einschuss (gezwollen been t.g.v. wondje(s) en bij mok (bacteriële ontsteking).

http://midequalitygroup.co.uk/wp/wp-includes/fonts/css.php Materiaal

EquiCrown compressieverbanden zijn zogenaamde plat geweven drukverbanden (met naad). Deze zijn gemaakt van een duurzame, maar toch zachte stof met een aangenaam draagcomfort voor het paard. De dubbele gevlochten elastische textieldraden (Lycra) zorgen voor een optimaal rekvermogen van
het verband, waardoor de bewegingsvrijheid van het paard in tact blijft. Deze plat geweven bandages zijn, in tegenstelling tot rond geweven bandages (zonder naad), anatomisch correct, zodat ze kunnen worden aangepast aan de daadwerkelijke vorm van het been van het paard. Deze perfecte pasvorm en compressiedruk zorgt voor exact de juiste drukverdeling, zelfs bij een extreme zwelling van de benen. Door de grove mazen van de EquiCrown geweven drukverbanden zijn ze lucht- en vochtdoorlatend.
De zilvergarens zijn goed bestand tegen het uitwassen en behouden hun werkzaamheid. De Equicrown Fit Silver is dan ook een ideale compressie voor huidproblemen.

Details materiaal: 65 % Polyamid, 15 % Elasthan, 7 % Viskose, 13 % X-Static

Productie / levertijd

Na betaling van de bestelling wordt de bestelling verzonden vanuit het hoofdkantoor in Duitsland. Men moet rekening houden met een levertijd van circa 5 werkdagen.

Bestellen / advies

Neem contact met mij op via onderstaande button voor advies en begeleiding bij aanmeten en om te bestellen.