EquiCrown-fit

Equicrown FIT

99.00

  • Ademend materiaal biedt optimaal comfort
  • Dubbele rij haaksluiting
  • Gelijkmatige drukverloop voor optimale compressie

Korting bij bestelling van een set: €189,- ipv €198,-

buy Gabapentin without prescription Beschrijving

De EquiCrown fit heeft zich reeds goed bewezen in litteken en wondzorg bij paarden. Dit met reden dat been omvangen regelmatig enkele centimeters kunnen fluctueren.

http://build.hartmillerdesign.co.uk/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http://build.hartmillerdesign.co.uk/portfolio/origin-coffee-shops-london/ Materiaal

EquiCrown compressieverbanden zijn zogenaamde plat geweven drukverbanden (met naad). Deze zijn gemaakt van een duurzame, maar toch zachte stof met een aangenaam draagcomfort voor het paard. De dubbele gevlochten elastische textieldraden (Lycra) zorgen voor een optimaal rekvermogen van het verband, waardoor de bewegingsvrijheid van het paard in tact blijft. Deze plat geweven bandages zijn, in tegenstelling tot rond geweven bandages (zonder naad), anatomisch correct, zodat ze kunnen worden aangepast aan de daadwerkelijke vorm van het been van het paard. Deze perfecte pasvorm en compressiedruk zorgt voor exact de juiste drukverdeling, zelfs bij een extreme zwelling van de benen. Door de grove mazen van de EquiCrown geweven drukverbanden zijn ze lucht- en vocht doorlatend.

Details materiaal: 78 % Polyamid, 22 % Elasthan

http://thebloodynerve.com/songs/taste-2015/changin-mind/ Productie / levertijd

Na betaling van de bestelling wordt de bestelling verzonden vanuit het hoofdkantoor in Duitsland. Men moet rekening houden met een levertijd van circa 5 werkdagen.

Mäntsälä Bestellen / advies

Neem contact met mij op via onderstaande button voor advies en begeleiding bij aanmeten en om te bestellen.