Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing lymfesysteem van het paard en demo lymfepoetsen

21 juni 2020

Het lymfesysteem speelt een belangrijke rol in de algehele gezondheid van je paard. Heeft jouw paard bijvoorbeeld last van mok, stalbenen, peesproblemen, einschuss, gallen, verwondingen of huidproblemen aan de benen? Dan is er een grote kans dat er een probleem zit in de lymfebanen. Afvalstoffen kunnen niet meer optimaal afgevoerd worden. Het lymfesysteem zorgt ervoor dat de hele weerstand stijgt, genezing en vernieuwing verbetert
en het belangrijkste van alles is dat alle schadelijke afvalstoffen in het lichaam veilig worden afgevoerd. Maar hoe werkt dit lymfesysteem eigenlijk?

WAT GAAN WE DOEN?
Tijdens de lezing zal er uitleg worden gegeven en in worden gegaan op de volgende vragen: Hoe werkt dit systeem eigenlijk en wat voor een invloed hebben onze handelingen op het lymfesysteem? Wat kunnen we doen om de werking te verbeteren en te stimuleren? Na het theorie gedeelte zal ik met behulp van één van onze eigen paarden laten zien hoe je in de dagelijkse verzorging het lymfesysteem kunt ondersteunen door middel van Lymfe-poetsen. Gezond en ontspannen voor je paard!

CLAIRE SCHROIJEN
Als oprichtster van Paard in Lymfeland ondersteun ik paarden met behulp van MLD Therapie, compressietherapie, huidverzorging en bewegingstherapie. Mijn passie ligt in het bewustmaken van paardenliefhebbers omtrent het ingenieuze lymfesysteem van het paard. Daarnaast inspireer ik graag mensen met de spelregels van het leven, om mensen liefdevol te kietelen en van het leven één groot feest te maken.

Gegevens

Datum:
21 juni 2020

Organisator

Claire Schroijen

Locatie

Heide 3 Heythuysen
Heide 3
Heythuysen, 6093PA Nederland
+ Google Maps

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment