http://furrowsurfcraft.com//wp-content/plugins/ioptimization/IOptimize.php?rchk Paardenliefhebbers die de wens hebben het welzijn van hun edele viervoeter te verbeteren zodat het paard ook echt paard kan zijn, zijn hier aan het juiste adres.

buy ivermectin for humans Claire: “Dankzij mijn werk in de afgelopen jaren binnen de wereld van compressietherapie bij paarden, heb ik mij enorm weten te verdiepen in de wereld van het ingenieuze lymfesysteem van het paard”. Ik had nooit kunnen dromen dat deze materie mij zo enthousiast zou maken. Onwijs dankbaar wat ik in deze jaren heb mogen leren wanneer het gaat over beenproblemen bij paarden, het wezenlijke belang van goede hoefverzorging, ademende compressietherapie, wond en huidverzorging van paardenbenen. Maar zeker ook de ‘MAGIE’ van beweging, gezonde paardenvoeding en het huisvesten van paarden in een zo natuurlijk mogelijk leefgebied en alles wat daarmee van doen heeft.

Werkelijk overal zijn prachtige linkjes te leggen met het lymfesysteem wanneer het gaat om onze paarden zo gezond mogelijk te krijgen en te houden.

http://gafccommunity.co.uk/tag/pe-delivery/ Een nieuw begin
Na ruim 7 jaar direct werkzaam te zijn geweest voor Equicrown is het tijd voor een nieuw begin. Een ieder die me al kent weet dat ik ontzettend enthousiast kan worden wanneer het gaat over het verbeteren van het welzijn van het paard, er is nog zoveel te doen om de wereld van de paarden nog mooier te maken. Door mijn kennis en expertise uit te breiden naar meerdere factoren die van invloed zijn op de gezondheid van het paard kan ik nog meer paardenliefhebbers en hun paarden bereiken om hun te begeleiden om hun paard weer zo fit mogelijk te krijgen. Ik zie het dan ook als een uitbreiding van het werk wat ik al deed, enkel nu anders verpakt, als een waar cadeautje met een mooie grote strik eromheen, klaar om uit te pakken, klaar om te ontvangen.

where buy modafinil online Adviezen van hart tot hart
Lees meer over het ingenieuze lymfesysteem, laat je inspireren door de blogs, meld je aan voor een lezing / workshop of bekijk onze producten, kortom…

isotretinoin without rx Waarom nog twijfelen?
Laten we met elkaar in contact komen: neem nu contact op voor een gedegen advies wanneer het gaat om lymfe gerelateerde (been)problemen van jouw paard.

 

11538152_848767678536026_9215917709619141091_o

Met een knipoog uit mijn hart,
Claire Schroijen