Longfield Wanneer we dan ‘OOK’ het lymfesysteem meenemen in het genezingsproces van onze paarden beloof ik je een betere regeneratie voor je paard.

WAAROM - Paard in Lymfeland?

http://karen-keogh.co.uk/index.php/portfolio/view-photo/3/12 Alles wat ik doe en of adviseer is omdat ik er sterk in geloof dat de genezing van het paard anders kan, meer gekeken vanuit het zelfhelend vermogen,  het lymfesysteem en zijn kracht ook meenemen in de genezing, meer rekening houdend met de natuurlijke behoefte van het paard, gebruik te maken van al het moois wat moeder natuur aanbiedt. Dit alles om ervoor te zorgen dat ook jouw paard weer zo gezond mogelijk word en blijft en hierdoor zoveel mogelijk ‘echt’ paard mag ZIJN.

HOE DOEN WE - Paard in Lymfeland?

http://sarmstore1.com/checkout/ Door een ieder met een hart voor paarden vol enthousiasme te inspireren, motiveren, informeren, bewust te maken, liefdevol te begeleiden en soms zelfs een beetje te kietelen dat het anders kan.

WAT DOEN WE – Paard in Lymfeland?

http://newbeginningadultcare.com/category/okcupid-internet-2/ Door gedegen advies te geven voor de revalidatie van JOUW paard en / of het organiseren van lezingen / workshops hoe JIJ de revalidatie van je paard zo goed mogelijk kunt begeleiden en of kunt ondersteunen. Een advies wat makkelijk op te volgen is en daarbij zeer paard vriendelijk is.  Waardoor JIJ de verantwoordelijkheid van je paard volledig op je neemt en de beste keuzes zult maken met betrekking tot het welzijn van JOUW edele viervoeter.