Tarieven advies en begeleiding op aanvraag

buy modafinil india online  

http://mccallsnurseries.com/core/misc/drupal.js Maatwerkadvies

Elk paard en elke situatie is uniek. Het is noodzakelijk om eerst zoveel mogelijk informatie in te winnen om een zo goed mogelijk advies te kunnen geven. De voorkeur voor het geven van advies en of begeleiding gaat dan ook per telefoon en mail. Jij als eigenaar bent verantwoordelijk voor de gezondheid van jouw paard. Ben jij bereid om deze verantwoordelijkheid volledig te dragen? Meer informatie nodig of wil je een advies aanvragen, neem dan contact op.

http://annedickson.co.uk/dup-installer/main.installer.php Compressiebandage(s) + advies

Het is ook mogelijk om een combinatie te maken bij het aankopen van een compressiebandage. Naast het advies in gebruik van de compressietherapie wordt er een gedegen advies gegeven omtrent de randvoorwaarden om je paard zo gezond mogelijk te krijgen. Denk aan advies voor bewegingstherapie, voeding, hoeven en de ideale leefomgeving voor je paard. Meer informatie nodig of wil je een compressiebandage + advies aanvragen, neem dan contact op.

is it illegal to buy modafinil online australia Lezingen / workshops

Paard in Lymfeland organiseert met regelmaat lezingen / workshops omtrent het thema ‘het lymfesysteem van het paard” inclusief de demo lymfepoetsen voor je paard. Voor meer informatie hou onze agenda in de gaten en of neem contact op voor de mogelijkheden en kosten.
Wil JIJ zelf een lezing / workshop organiseren omtrent het thema ‘het lymfesysteem van het paard” voor je paardenvrienden, ruitervereniging, school of je eigen netwerk neem dan contact op voor de mogelijkheden en kosten.

Tatarsk Trainingen

Voor degene die meer willen dan een lezing zijn er ook mogelijkheden tot het volgen van een dag vullende cursus waarbij het lymfesysteem van het paard centraal staat. Tijdens deze dag zullen we verder ingaan op de diverse essentiële randvoorwaarden die van belang zijn om het lymfesysteem zo goed mogelijk te ondersteunen. Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn, bewegingstherapie, de kracht van MLD, lymfe poetsen, hoefverzorging, voeding maar zeker ook de ingrediënten voor een fijne leefomgeving van jouw paard. Dit alles om de gezondheid van jouw paard zo goed mogelijk te ondersteunen.Deze trainingen kunnen ook elders georganiseerd worden. Voor meer informatie hou de agenda in de gaten en of neem contact op voor de mogelijkheden en kosten.